FRIENDS, LOVERS OR NOTHING
2012-04-30 / 19:01:32 / Allmänt

Oj, här var det visst rätt dött. Har haft det fullt upp dom senaste dagarna och inte hunnit vara hemma nåt alls, så that's my reason. Gårkvällen var iallafall prima, slutade upp med massa härliga grabbar och flickor och hade det allmänt mysigt. Idag är det då valborg, den enda gången på året som hela samhällen samlas för att titta på när gamla kvistar brinner. KUL! Nej men dagen har varit så jävla dålig. För dom som inte vet fick min hundis åka in på sjukan igår pga ett huggormsbett, och idag när jag hälsade på honom var han jättetrött och gnällig. Pluttis. Så han kommer inte komma hem på ett tag.

Den goda nyheten är iallafall att jag, ett år senare, bestämt mig för att skaffa moppe (och därav ta moppekort). Så i slutet av maj ska jag gå lite kurser osv. Om någon timme ska jag ut och träffa en massa trevliga människor, och känner jag dom rätt åker dom inte hem förrän sent ikväll, så ingen mer bloggning för idag. Tjingeling! 
Bilder från i fredags, när vi var påväg till tacos-kvällen med klassen:



JAG TYCKER SYND OM MIG SJÄLV
2012-04-26 / 17:23:45 / Allmänt

Tjenare folket. Sitter hemma hos Carro och har det extremt trevligt. Faktiskt. Haha skoja. Nej men vi ska snart göra mat, sallad, och sen träna futbåll. Gott. Orkar inte skriva nåt för det är ändå ingen som läser, så tjolahopp.

WHY HAVEN'T YOU BEEN THERE FOR ME?
2012-04-25 / 21:41:37 / Allmänt

Pluggar nu. Det enda mitt liv går ut på nuförtiden känns det som. Och vet ni vad? Snart är det bara en månad kvar tills vi slutar Tungelsta skola för all evighet. Och vet ni vad? Jag har ångest. Vill inte, vill inte, vill inte. Inte nu när allt är bra för en gångs skull. Sämst. Men måste skriva klart spanskan OCH svenskan nu, önska mig lycka till. 

WHEN YOU'RE LOOKING LIKE THAT
2012-04-25 / 10:59:20 / Allmänt

Tjenamors. Sitter i datasalen nu med ett par härliga typer och skriver på min svenskatext - vilket inte går framåt. Kommer inte på nåt jag ska skriva, så jag slutade alltså upp här. Men det är ju också trevligt. Snart är det iallafall dags för lunch, det blir spaghetti och köttfärssås om någon undrade, jag och ballen är i exstas. Gött mos, som min vän johanna skulle sagt. Men ska nog runda av här innan någon märker hur olaglig jag är. Tjarrå!
Helena hälsar: "Ballen får hälsa nåt"
Ballen hälsar: "Hej lollo, jag elskar dej, hejdå!"
Josse hälsar: "Eh... eh... Ballen är dum i huvudet"
Emma hälsar: "Jag har inget att prata med dig om."
Emmi hälsar: "Nej det är lugnt"


BUT SUDDENLY IM LOST
2012-04-24 / 22:42:57 / Allmänt

Tisdag idag. Slutade hyfsat tidigt, och gick hem till Emilia för att umgås lite och prata. Efter det var det träningsdags 19.00 vilket var aaaasskönt, behövligt som fasen. Grymt skönt att köra 4 gånger i veckan, märks hur störd jag blir utan det. När träningen var slut bänkade jag mig framför Desperate Housewives där det var begravning för Mike, och majgad vad jag bölade. Inte han, han var ju bäzt ju! Sämst. Ja, sen har jag väl inte gjort mycket mer. Skulle väl behöva skriva klart spanskatexten om Mexiko, och svenskauppsatsen om "mitt liv i jämfört med novellens huvudkaraktär", och plugga in glosorna till morgondagens engelskatest. MEN JAG ORKAR INTE. Blööö. Men jag måste. Så tjarrå!
Bjuder på en lagomt charmig bild på mig och Emilia från Emmis iphone. Hehe skitsöta.

IM DRAWING MY FAVOURITE ANIMAL. A LIGER.
2012-04-23 / 23:12:48 / Allmänt

Hela eftermiddagen, från att skolan slutade klockan halv fyra, tills nu, har jag suttit och försökt göra klart den där förbannade NO-filmen om Evolutionen. Med vissa pauser också, men ändå. Och nu äntligen är fanstyget klart, så jag sitter och bränner ner det till en CD. Nyss var det på 1 % med 32 minuter kvar, och nu är den på 4 % med 40 minuter kvar. Å vad less jag blir... Vill bara sova. Aja, tisdag imorn. Eller, idag om 50 minuter mas ó menos. Och snart är det valbooorg kära vänner, woop to the woop woop! Taggad som fasen. Nu ska jag titta på när den laddar klart, kanske går snabbare om jag hejar på den. Cheerios, MY DEARS. 

IF YOU'RE LOST AND ALONE, OR SINKING LIKE A STONE, CARRY ON
2012-04-22 / 23:26:19 / Allmänt

Ashärlig låt när man känner sig lite deppig över att det är måndag imorn, och lite andra grejer. Puss och godnatt. 

6 BILDER FRÅN INSTAGRAM
2012-04-22 / 23:21:22 / Allmänt


NANANANANANA I WILL NOT LET YOU GO
2012-04-21 / 14:40:00 / Allmänt

Är i princip världens lyckligaste just nu. Fick 250 kronor av mammsen och pappsen för i princip inget jobb alls, det är snart dags att röra sig in mot huvudstaden och inatt spenderar 2 underbara vänner natten hos mig. Bio är högst på schemat idag, så vi sätter språng mot Söder om någon timme och ser på Titanic i 3D. Tyvärr sminkade jag mig lite för mycket idag och tänkte inte på att jag kommer gråta floder, så när det väl är klart kommer jag se ut som en enda röra. MEN SKITSAMMA, för det är lördag och livet leker. PUSS PÅ ALLA FINA RUMPOR DÄRUTE!

GUTEN NACHT OSV
2012-04-20 / 23:41:18 / Allmänt

Världens värsta fredagskväll. Usch, förlorade matchen, och så fick Carro åka in till sjukhuset med hjärnskakning. Stackarn kunde inte ens gå, och jag satt med henne en stund och bara grät. Blir alltid så rädd när sånt händer! Hon stannar nog där över natten och troligen är det ingen större fara, men herre vad orolig jag blev. Nu ska jag snart krypa till kojs eftersom jag är helt utmattad, å imorn blir det att tjäna pengar. Säger godnatt nu så, ja, godnatt.

564783920+2RIUFJHG467839OJ
2012-04-20 / 18:01:36 / Allmänt

hdsjkhuy734t278EIUN7132Y79387Y3N2RP NB793223P2Nå93432ån r8ur32mqwmeepmqwkmM3R3Ä'RÅWËPjroojoii93
Inga ord kan beskriva lyckan jag känner just nu. HERREJÄVLAGUD vad skönt att jag kom in på det preliminära valet på gymnasiet. Och även om allt inte är riktigt klart än så är jag så sjukt stolt över mig själv. Jag är bäst! Nu blir det match i Farsta mot Sköndal i regnet, askalas. TAGGAAAAAAAD!
Och så bilder på världens bästa vänner från idag. Älskar er cpn <3



DU TROR DU KAN SE NER PÅ ALLA
2012-04-14 / 15:46:08 / Allmänt

Fy. Fan. Vad. Dåligt. Jag. Mår.
Känns som om jag kommer kräkas vilken sekund som helst nu - men jag är van. Har haft den känslan sedan klockan 03.00 imorse. Men det var det värt. Å vad glad jag blir när jag inser vilka klippor man har, 3 underbara människor som fick mig helt jättehärlig igår. Hade det bäst, tack ni 3. Tack. <3

Tyvärr kom deppen tillbaks nu när jag är hemma. Eller kanske inte depp, snarare irritation. På en viss person, en person som jag för tillfället verkligen försöker undvika. Skitsnacket bakom ryggen är inte okej längre, känns som om du borde mognat bort från det nu. Om du ens någonsin kommer göra det. 

Puss på er alla, tar en liten paus från bloggandet och fäller lite tårar till Håkis. Behövs. 
Bild från igår vid 16.00 tiden. Nu är allt i princip borta. 5 energidrycker var, för mycket godis/chips och ingen sömn = ingen bra kombo. Nu fattar ni varför jag kommer spy. 

13 APRIL 2012
2012-04-13 / 12:48:27 / Allmänt

Drar iväg till Mickan för en natt med henne, Lina och Carro. Allt för länge sen vi sågs. Fortfarande nere, men hoppas på lite uppmuntring. Hörs när jag orkar.

-
2012-04-12 / 22:26:06 / Allmänt

Fick svimmningsattacker på träningen, och nu ligger jag och mår skit. Allt känns förjävligt, inte bara fyfsiskt utan också mentalt. Jävla skit vad det blev fel. Åt helvete med allt.

OH HUSH MY CHILD
2012-04-12 / 18:32:52 / Allmänt

Hola guapas! Håller för tillfället på att byta om till träningen, och ska strax börja åka ner till planen. Sköööönt. Var i handen tidigare idag med mammsen & fick med mig ett linne från BikBok och ett akvarellblock. Äntligen! Nu jävlar ska det målas. Efter det gick jag iallafall hem till Josse där hon, Alle och Elsa höll till. Vi fikade, pratade och spelade speeel så det var kul. Aja, skriver när jag kommit hem. Tjarrå!


2. THE MOST RECENTLY LIE YOU SAID
2012-04-12 / 01:04:40 / Allmänt

"Usch, äckligt mätt jag blev nu... inga mer onyttigheter för mig på ett tag nu"
Haha, ibland är jag förjävla härlig! Någon timme efter det sitter jag hemma hos Kossan (hahaha) och monglar popcorn som en idiot. Men det är gott, OCH man lever bara en gång. Så jag äter för glatta livet. För att jag kan, och för att jag vill.

FÖR JAG VILL VETA OM KÄRLEK FINNS
2012-04-12 / 00:56:06 / Allmänt

Tjena homies. Ligger under täcket i mitt nystädade rum, är rätt nöjd över resultatet. Jag kan när jag vill, och nu kan jag somna gott vetandes att allt står där det ska. Grymt! Dagen har iallafall spenderats i centrum med Lina och Frida. Åt på donken och köpte pilotbrillor, och ändå lyckas jag ta slut på nästan alla pengar. Fattar inte hur jag lyckas... Kom nyss hem från Josse där jag hade världens skönaste kväll med henne, Emma och Alle. Härliga grabbar detdär. Imorgon trodde jag att jag hade massa planer men det blev inte så, så får väl ta och komma på nya. Går väl rätt snabbt om jag känner mig själv rätt hähä. Nej men ska nog ta och sova rätt snart, så vi hörs mera imorgon. PUSSAR!
Bild från idaaaaaaag:

JAG VILL KASTA LOSS
2012-04-10 / 23:06:32 / Allmänt

Måste bara få säga att om inte sommaren tar och pallrar sig hit snart går jag tamigfan under. Jag orkar inte meeeeed kylan, och snön som kommer & går, och att ha jacka på sig. Kan det inte bli juni snart? Eller nej, inte juni, då är allt nästan slut. Men kanske maj iallafall? Maj och solsken? Hör ni det, o ni heliga vädergudar där uppe i skyn? Lite värme skulle inte sitta fel. 

1. POST A PICTURE OF YOURSELF
2012-04-10 / 23:01:52 / Allmänt

Jag kör väl på denna goding. Bara för att jag är bäzzzzzzt. And that, my dear friends, is a true story.

NU FAN KÖR JAG PÅ DENNA!
2012-04-10 / 22:59:14 / Allmänt


HELA LIVET VAR ETT DISCO
2012-04-10 / 22:58:39 / Allmänt

Jag är döslut. På riktigt, kommer somna snart. Men innan dess skriver jag några rader här, bara för att LiXoM. Nej men åkte hem ifrån lina för att käka middag och sen full rulle mot träningen. Hade fys i omklädningsrummet (that's how we do it in Bondestad!) för att det regnade ute, men sen gick vi, på MITT befäl, ut och lirade lite ler-fotboll. Riktigt härligt lag har jag iallafall. Nu lyssnar jag på grymt bra musik sörrö, och tänkte kanske rita lite. Eller sova. Vet inte än, får väl se. Imorn drar jag iallafall till handen med frida och lina för lite fika. NAJZ. 

@ LINAS HOUSE
2012-04-10 / 14:05:49 / Allmänt

Sitter hemma hos lina nu och degar. Hon skjutsade hit mig igår vid lunchtid, å så passade vi på att svänga förbi konsum för att köpa lite (mycket...) godis. På kvällen ringde carro och vi bestämde oss för en spontanbio, så vi hoppade på tåget mot heron city och American Pie: the reunion. Den var GRYM! Nu sitter vi alltså här och ska kolla film med ben&jerrys samt kexxxx. Götttttt. Aja pussar! (linsmobilblogg.blogg.se) 


PÅSKPÅSKPÅSKPÅSKPÅSK
2012-04-08 / 21:51:43 / Allmänt

Hemkommen från landet för ett bra tag sen, skönt att vara tillbaka. Låg 2 centimeter snö på backen när vi var där och det var ju lagom deprimerande. Annars har jag haft det braaaa. Och nu ser jag fram emot en hel vecka med bus! Imorgon är det Lina som står på schemat, och om jag inte misstar mig fungerar hennes moppededo igen så det blir väl en tripp på den nånstans. Nu väntar jag bara på att Jersey Shore ska börja och sen kommer jag bara att nörda framför datorn inatt. Asskönt! Puss på er. 


HDOAÖRJOÖ3QP,EWQ
2012-04-05 / 23:53:00 / Allmänt

PÅSKLOOOOOOV!! Aaah, helt underbart. Är helt salig, och kommer nog inte kunna sova ett skit inatt heller. Måste ju se på Smurfarna som jag laddade ner, heheh. Och imorn bär det av mot landeeeet, vilken kommer bli underbart. Träffa släkten och sånt, det är ju alltid lika roligt! Kommer hem på söndag igen, och då blir det nog cirkus med jaffa, lina och carro. Om jag hinner (jag måste hinna!!). Aja, kommer iallafall fortsätta blogga ett tag. Varsågoda :) Bild på mig och linisen, bara för att jag tycker om henne mer än mycket. Älskar dig <3

TRÄNING UNTZ UNTZ
2012-04-05 / 18:48:28 / Allmänt

Taggar träning nurååå, fridas bil hämtar upp mig om 3 minuter, och så blir det springning innan också. Åt ju för typ 2 minuter sedan (detta bådar inte gott...) så även fast vi inte springer så värst långt kommer det hugga som fasen i sidan av magen. MEN det får man ta om man inte kommer ihåg att koka makaronerna till korvstroganoffen. Toodles sålänge! 


RSS 2.0
Free Lines Arrow