TUMBLRRRRRRRR
2012-03-29 / 22:59:08 / Allmänt

Har fastnat för tumblr lite mer än blogg.se, så det är där jag håller till om ni undrar. Vet inte om jag är gjord för att ha den här bloggen, men får se. TJARRÅÅÅÅÅ for now.

DNHOAOÖDFOÖ
2012-03-28 / 14:37:39 / Allmänt

Ligger i sängen just nu och är sjuuuk, riktigt tråkigt om jag ska vara ärlig. Kom nyss upp ut badet också, och är rastlös som få. Funderar på att sätta på någon film men vet inte riktigt vilken så blir väl bara att zappa mellan kanalerna som vanligt. Vi hörs när jag känner mig lite piggare. Tjingeling.

JAG HUGGER I STEN
2012-03-26 / 22:13:26 / Allmänt

Hahah, helt sjukt hur många gånger jag suddat alla meningar här och börjat om. Kan inte bestämma mig för vad jag ska skriva, det slutar alltid med att hela min ilska på vissa personer bara rasar ut över tangenterna och plötsligt har jag skrivit alla människor jag är besviken eller arg på. Så kan det gå. Medan jag tar en riktig funderare på vilka som verkligen är mina riktiga vänner (och nej, riktiga vänner snackar inte skit bakom ryggen på en så fort dom får chansen din idiot!) och vilka som inte är det, slänger jag in en bild på mig och lina. Bara för att jag gillar hennes iPhone (och kanske lite henne också). Här är förresten hennes nya blogg, som hon stavade fel på den blondinen: http://linsmobilblogg.blogg.se/

HOTTER THAN FIRE
2012-03-25 / 21:03:19 / Allmänt

Hemkommen från västeråsen för ett jävla tag sen. Samtidigt som denna helg var helt galet oförglömlig så har jag insett ett och annat - saker som jag kanske inte skulle sett så tydligt om jag inte åkt med på cupen. Har bilat runt med sjukt störda brudar, åkt 7 gånger i en rondell "bara för att", dunkat runt i en krockskadad bil, sett Youngblood (WOOOOW), skedat med min älskade lina, blivit jättearg på vissa personer, blivit jätteglad på andra personer, spelat grym fotboll och gjort mååååål förfan. Inte ofta det händer när man är back men tamigfan! Ja, det var bara ett urklipp av en helt sjuk helg. Nu ska jag sjunka ner i sängen och titta på ännu ett OC-avsnitt, klockan 22.00 blir det Jersey Shore och inatt The Notebook. 

Bilder kommer nog komma, hade inte med mig kameran men några i laget hade. Ni kan nog redan se ett par inne på http://liinnejah.myshowroom.se/, om ni vill. Massa pussar så hörs vi när skallen är lite klarare <3

DAG 3: EN VIKTIG PERSON I MITT LIV
2012-03-22 / 22:18:53 / Allmänt

Person blev till djur, men Rufus gubben min <3

HUNGERSPELEN
2012-03-22 / 22:16:50 / Allmänt

Kom hem för några minuter sen bara efter att ha varit inne i stan och kollat på Hungerspelen med frida. Egentligen var det ju världspremiär imorn men vi kände oss lite busiga och gick på smygpremiären. Är i extas, så bra var den!Å! Nu ska jag bara lägga mig ner och kolla på lite oc-avsnitt och sedan blir det att sova. Imorgon taggas det till Västerås då det vankas fotbollscup, ska bli underbart att spendera helgen med mina fina brudar! Toodles.

JADKPAF'AÄ
2012-03-21 / 18:39:16 / Allmänt

Drar iväg på träning om några minuter där löpning står först på schemat. Ska bli grymt skönt då jag inte sprunit på hur länge som helst. Har lite för bråttom för att sitta här och skriva just nu så vi hörs när jag är hemma igen. Tjingeling!

BABY WE WERE BORN TO RUN
2012-03-20 / 23:02:09 / Allmänt

Åkte till handen med jojo och handlade med mig ett band, lite puder samt en tröja. Eller, nej, ett linne. Åt på tacobar, och på Cafe Momo. GOTT. Sen tränade jag. Nu vet ni. Imorgon bär det av mot hufvudstaden med min allt för trevliga klass (stor ironisk betoning på trevliga) för att gå på museum. Och studera aphjärnor. Tar med mig systemkameran också, eftersom vi måste ta några kort till vårt projekt och DÅ kanske det dyker upp lite roliga bilder hära. Vem vet! Nu ska jag sova. Natti. 

DAG 2: EN BILD PÅ DEN PERSON SOM VET MEST OM DIG
2012-03-20 / 22:46:41 / Allmänt

Om jag räknar bort min familj (som uppenbarligen vet mest om mig eftersom dom måste leva med mig dag ut och dag in hahehiho) finns det nog bara en enda person jag delar mina djupaste tankar med. Den bästaste av dom bästa. Johanna.

DAG 1: EN BILD + 5 FAKTA OM DIG
2012-03-19 / 22:38:45 / Allmänt

1. Kan sitta och titta på Scrubs i timtal
2. Har världens jävla vinnarskalle
3. Jag är 1.76 cm lång
4. Är beroende av choklad
5. Att kunna balansera är inte min starka sida

WHEN A WOMAN LOVES A MAN
2012-03-19 / 22:28:28 / Allmänt

Morsning! Har precis tagit mig en så sjukt underbar dusch så det finns inte och nu ligger jag och halvsover framför datorn. Hade nationellt kemi-provslabbskitbajskiss idag också, gick ju... ja, som det lät. Och efter det kom jag hem, och sen stack jag ner till hallen för att kolla innebandymatch, så satt där med lina, malin, marcus och victor en stund innan frida kom och skjutsade hem mig. Riktigt skön dag med 0 prov att oroa mig för. GRYMT. 
Bild från tidigare i hallen (HAHAH, lina till vänster, jag dör lite, hur gick det där till!!) riktiga charmknuttar:

DAGAR
2012-03-19 / 17:35:44 / Allmänt

Dag 1: En bild + fem fakta om dig.
Dag 2: En bild på den personen som vet mest om dig.
Dag 3: En viktig person i ditt liv.
Dag 4: En låt som betyder mycket.
Dag 5: 10 bekännelser om dig.
Dag 6: Bild på en tid du saknar.
Dag 7: En gammal och en ny bild på dig.
Dag 8: En bild från din förra sommar.
Dag 9: En puss eller kram bild på dig och någon.
Dag 10: Några/något favorit citat.

Snodde listan från www.sonjanylen.devote.se :)

JA MÅ HON LEVA OSV
2012-03-18 / 23:25:08 / Allmänt

Dedikerar detta inlägg till min fina vän Josefin som fyllde 16 bast idag. Grattiiiiis på dig, hoppas du haft en askalasigt grym dag och så får du massa födelsedagskramar imorn. PUSS! <3

HEY WHATEVER
2012-03-18 / 14:51:58 / Allmänt

Tjena! Här har det varit dött i tre dagar nu, riktigt skönt faktiskt. Har haft det fullt upp om jag ska vara ärlig och har inte hunnit vara hemma nåt alls knappt, så att sätta sig och skriva en massa här är väl inte prio 1 så att säga. Men, nu är jag här! 

I fredags kom jag hem från skolan som vanligt. Å så ringde josse och frågade om jag vill hänga med på bio, så jag hoppade på nästa tåg och mötte henne. Vi såg The Devil Inside, och jag sket allvarligt talat på mig. Eller, nej det gjorde jag inte, men fyfan vad rädd jag var alltså! Hahah, åt upp popcornen på typ 2 sekunder. Gott. Efter det åkte jag med hem till josse och sov där. Nästa morgon tog jag tåget hem och bytte om jättesnabbt för då vankades det match mot kärrtorp. Vi förlorade tyvärr, men vi spelade grymt bra faktiskt. Jag hann knappt komma hem och duscha innan jag tvingades hem till emilia & jennifer där en massa trevligt folk var. När natten kom gick jag hem till adde och sov dära. Hade ett deeptalk (tack<3) och sen somnade vi. Imorse vaknade jag 05.07 för att gratta josse på facebook som fyller 16 idag (GRATTIS BLOCKMONGO, DU ÄR BÄST <3) och sen 09.00. Då mötte jag carro ute för att åka tåget till ösmo, och ha ytterligare en match. Och nu äntligen sitter jag begraven under täcket och är rätt så död. MYSIGT.

VOTE FOR PEDRO
2012-03-15 / 18:11:35 / Allmänt

Har ju match idag, allra första i år. Tror ni jag är taggad ellerrrr? Kanske lite!! Aaaaah, underbart. Så kvart över 7 ikväll bär det av mot Tyresö för lite hederlig fotboll. Det negativa är väl att jag inte kommer hinna något som helst till Buddhism/Hinduism-provet imorn, men den smällen får jag ta. Kommer nog sitta uppe hela natten, MEN skitsamma, för: imorgon är det fredag!

Och jag har längtat efter helgen så in i helvete. 5 prov bara denna vecka, varav 3 var nationella, lite utmattad kanske.

-
2012-03-14 / 21:58:11 / Allmänt

Ska sätta mig i sängen med pyjamas, lyssna på Westlife, äta frukt och fortsätta tycka synd om mig själv. Det är mysigt, brukar ju inte hända så ofta. Kan nog skriva lite mera imorn. Puss.

LIFE SUCKS
2012-03-14 / 19:38:15 / Allmänt

Sitter på rummet och gråter i självömkan. Vilken ynklig själ jag är. Men måste få gråta ibland också, för att vara stark måste man få vara svag. Och just nu tänker jag inte hindra tårarna. Livet kan ta sig. Iallafall just nu.

GOOD TO KNOW IT'S ALL A GAME
2012-03-13 / 19:51:57 / Allmänt

Igårkväll när jag hängde med världens coolaste moppekillar (stor hostning där) så började vi göra upp en massa planer inför en kväll. Och denna kvälls planering har förstört min dag, för jag har knappt hunnit plugga någon kemi alls! Skypeat hela tiden med dom, och sen var klockan typ 7 och jag fick panik. Frågan är ju varför jag skriver detta inlägg då? Jo, jag kommer skjuta upp den där jävla kemiäckeljäveln tills klockan slår typ 03.00, sen kommer jag slita loss allt hår och hata mig själv för att jag inte läste på det jag borde läst på. Menmen, jag i ett nötskal. (Nej, dethär är jag i ett nötskal: hjälp, jag är i ett nötskal!). Hahaha, Austin Powers i mitt hjärta. Nej men nu måste jag verkligen pluggaaaaa, tjarå bitches.
Bjuder förresten på ett asroligt videoklipp från när jag ramlar. Yeeee!


-
2012-03-13 / 15:48:04 / Allmänt

Hola! Sitter och äter ett otroligt nyttigt mellis och ska snart sätta igång att plugga kemi. Nationella prov på det imorn - döda mig! Kommer allvarligt talat att få ig-, är så jäkla dålig på det där med atomer å allt däremellan. Menmen, vi får väl helt enkelt se. Dagen har iallafall vart bra, gjorde biffstroganoff på hemkuskapen, drog till vaskos med folk och åt pizzabröd och hade det allmänt mysigt. Kommer suga att sluta 9an, samtidigt som det kommer vara grymt skönt. Usch. 

JAG SAKNAR DIG MINDRE OCH MINDRE
2012-03-12 / 16:47:26 / Allmänt

Just hemkommen från la escuela, och ska nu ut och ta min allra första cykeltur för i år med Johannes! Han är en bra kille, han. Solen skiner, vårjackan ska på och fåglarna kvittrar - vad mer kan man önska sig? Woop woop, nu kööör vi! Och sådär ↓ såg jag förresten ut idag.

SVAR
2012-03-11 / 19:59:16 / Allmänt



Tack så mycket, och jag går på Tungelsta skola. Läser väl mest mina vänner/bekantas bloggar, inga större. Kan säga att jag hellre väljer tumblr före bloggar, hehe. Min största rädsla är väl döden, både att dö och att folk runt omkring mig dör. Usch, hemskt. 

www.fernelli.devote.se
www.alleqs.devote.se
www.heartles.blogg.se
www.jojomunkis.blogg.se
www.onlywhen.blogg.se
www.oktoberdotter.devote.se
www.ellakruukka.blogg.se
www.expensiiiive.blogg.se

Det var väl ett litet urval av bloggarna jag läser. Har antagligen glömt några, men ja.

MIN VÄN ÄR SMART
2012-03-11 / 18:04:43 / Allmänt


ABOVE THE CLOUDS
2012-03-11 / 17:57:47 / Allmänt

Kom just in efter att ha myst i kvällssolen med Johannes. Tog med mandeltuttar, varm oboy samt jordnötsmackor ut och så satt vi där och pratade om sommaren. Tagga! Sista sommarlovet med mina brudar ju, så vi måste verkligen göra det bästa utav det (riktat till mah bitches). 

Slänger också in 2 bilder från i fredags, lite lagom sent sådär.


YOU'RE NOTHING BUT A HOOCHIE
2012-03-10 / 19:56:16 / Allmänt

När alla gått hem inatt sov tvillingarna kvar här, hade det grömt bra, men sömnen glömde vi bort. Så när dom lämnat mig vid lunchtid idag dog jag i soffan och vaknade inte förrän runt fem - onödig dag... Menmen, sånt händer! Nu taggar jag med Ben&Jerry's inför Melodifestivalen, det är ju finaaaal! Tycker faktiskt att det är väldigt många bra låtar med i år (och tro mig, jag brukar aldrig tycka någon låt är bra) men mest av allt vill jag väl att Loreen ska vinna. Eller Danny, just för att han ser ut som han gör. Hahahah, ytliga jävel. Kan slänga upp lite bilder från gårdagen lite senare, och skriva några mer rader. Puss!

NAPOLEON DYNAMITE
2012-03-09 / 19:21:07 / Allmänt

Om cirka en kvart kommer josse lunkandes hit och runt 8 ramlar väl resten av folket in. Blir att mysa framför massa härliga filmer, tjocka oss och prata skit. Inget bättre sätt att inleda helgen på om du frågar mig! Ska iallafall byta om till mysbyxor nu, å så bjuder jag på trailern till filmen du borde se och säger tjingeling.

HEARTBREAK WARFARE
2012-03-08 / 21:02:04 / Allmänt

Hola folket. Ännu en blogg är nu skapad, men denna gång är jag fast besluten att fortsätta med detta. Jag gillar det på ett lite stört, invecklat sätt? Men ni har inte missat så mycket av mitt ack så fabulösa liv, förutom att jag är en bikinirand rikare (everybody say wehooo!). Och idag stod spexfoto överst på listan hos niorna - jag och min finfina jojo var luigi och mario. Har dock ingen bild på oss så ni får helt enkelt vänta tills fotona kommit ut på nätet från bolaget. Annars då? Jo, tvillingarna var här idag. Hade det prima, as always. Bra flickor detdär. Och imorn är det fredaaaag, och då kommer hela gänget till mig (minus emma, that bastard) och kollar film osvosv. GRYMT! Nu ska jag äta. (Ovanligt...) HEHE, puss.

Välkommen till min nya blogg!
2012-03-08 / 20:49:09 / Allmänt


RSS 2.0
Free Lines Arrow